52 71 15 28
Man - Fre: 08.00 - 16.00

Spar penge med en god solcellevask

Professionel solcellevask i Odense

Har du solceller hjemme hos dig i Odense? Så er det vigtigt, at du sørger for at vaske dem en gang imellem. Ellers vil deres effektivitet nemlig begynde at falde.

Øg effektiviteten af dine solceller med en solcellevask

Når vi vasker dine solceller, så bruger vi et rentvandsanlæg. Det vil sige, at vi bruger vand, der er 100% rent, renset og filtreret. Dermed indeholder det ikke kalk eller partikler, som kan sætte sig på dine solcelle paneler.

Det betyder også, at vi garanterer en miljøvenlig rensning, da der ikke benyttes kemikalier eller sæbe, som ellers ville kunne skade dine solceller.

Spar penge med en god solcellevask

Mange der har solceller ved det ikke, men du vil rent faktisk spare penge på at vedligeholde og rengøre dine solceller. Hvis dine solceller bliver beskidte eller snavsede, så vil det nemlig resultere i en faldende effektivitet. Er panelet ikke vasket professionelt, så vil solstrålerne nemlig have svært ved at nå ind til solcellerne, hvilket resulterer i faldende energi.

600+ Glade Kunder

Vi anbefaler en årlig solcellevask

Det er i næsten alle tilfælde en god ide, at få vasket sine solceller en gang om året. Hvor mange penge du sparer årligt på at gøre dette afhænger naturligvis af flere forskellige faktorer, men det er næsten altid en god ide.

Hent tilbud
52 71 15 28
Få et personligt tilbud

Send

Google Reviews