52 71 15 28
Man - Fre: 08.00 - 16.00

Fliserens med garanti - Giv nyt liv til dine fliser

Belægningssten rensning tilfredshed garanti
Tilfredshed Garanti

Drømmer du om en pæn og ren ejendom?

Med en fliserens samt imprægnering kan du få fliser til at se ud som nye igen, så både dig og din have bliver glade.

Derudover får du altid
Stenrensning med højtryksstruktur

Opmåling og rensning af fliser

Trin 1

Når du har bestilt fliserens hos os, laver vi først en opmåling. Derefter starter vi en dybdegående rensning af dine fliser. Rensningen sørger for at både fjerne mos, flisepest, alger samt alle snavs og skidt går væk, så fliserne vil fremstår rene og pæne igen. Effekten på arbejdet kan ses med det samme. Derefter går vi igen rundt og tjekker fliserne for eventuelle pletter før algebehandlinger påføres.

Skumstensrensning med højtryksstruktur

Algebehandling

Trin 2

Efter rensning af fliserne, påføres en spray ud som en skum, der sikrer at evt. alger, mos og lav, der stadig sidde tilbage i fuger, bliver nedbrudt. Efter påføring, skal fliserne tørres før vi kan forsætte med trin 3.

Imprægnering af fliser efter rensning

Imprægnering af fliser

Trin 3

Når fliserne er tørret, starter vi imprægnering. Imprægnering sprayes ud og trænger ned i flisen. Her danner den en beskyttenden hinde, så vand og fugt ikke kan trænger ned i fliser. Imprægnering af fliserne giver et markant mere langtidsholdbart resultat, og forbygge mod nye, pludselige algeangreb. Derfor anbefaler vi, at man får denne behandling.

Udlægning af fugesand efter rensning

Udlægning af fugesand

Trin 4

Efter 24 timer er imprægnering færdig med at hærde. Efter fliserens vil en del af flisefugen skylles væk, og derfor kunne det være en god ide at få noget frisk fugesand tilbage. Fugesand stabiliserer fliserne, og mindske risiko for mos og ukrudt.

Oprydning og kvalitetstjek

Oprydning og kvalitetstjek

Trin 5

Efter vi er færdig med alle trin, sørger vi for at vaske det skidt og møg væk der opstået efter fliserens. Vi også tjekker fliserne for hver trin, og går ikke videre med det næste trin, før alt er som det skal være. På den måde både kunderne og vi er glade og tilfredse.

I det danske klima, er det svært at holde fliser og træterrasse frie for alger, pest og mos. VindPro udfører derfor fliserensning, algebehandling og imprægnering af din belægning. Er ens fliser hårdere angrebet af alger og mos eller ønsker man det fulde resultat med det samme, bør man få en fliserensning. Med professionelt udstyr og teknik er det muligt at rense fliserne helt rene uden at ødelægge flisens overflade, som ellers kan ske ved brug af almindelig højtryksrenser. Efter en fliserens vil dine fliser fremstå fuldstændig, som da de blev lagt og selv genstridig flisepest, vil være fjernet. Derefter sprøjter vi altid for en sikkerheds skyld med et algedræbende middel, hvilket sikrer at absolut ingen alger, mos eller flisepest kan overleve vores behandling. Vi bruger kun Danmarks eneste miljøgodkendte algebekæmpelsesmiddel.

Blå Fyn kort

Vi renser fliser på hele Fyn

Få et uforpligtende tilbud på fliserens.
VindPro Vinduespolering Service virksomhed, som har specialiseret sig vinduespolering,vinduesvask og afrensningsopgaver på dine ejendomme privat såvel som erhverv.
Vores VindPro vinduespudserbil

Fliserens FAQ:

Flisepest er en art af lav og kendetegnes som de ”hvide pletter” på dine fliser. De kan gro på både sten, beton og fliser. Vores professionelle udstyr renser overfladen på dine fliser sikkert og skånsomt, så alt fjernbart skidt, smuds og flisepest forsvinder.

En imprægnering sikrer et langtidsholdbart resultat af det flotte resultat efter en fliserens. Imprægneringen virker ved at trænge ned i fliserne og forsegler overfladen og forlænger dermed flisernes levetid. Imprægneringsvæsken vi benytter er neutral i farven og bevarer derved stenenes naturlige udseende.

Vil du opnå et resultat med næsten nye fliser igen, skal du få renset dine fliser af os. Vi benytter højtryk samt professionelle rensehoveder, der vinkler vandet, så det renser flisernes overflade så skånsomt som muligt. Behandlingen er effektiv og fjerner skidt, smuds, alger og flisepest på flisernes overflade.

En algebehandling af fliser er vigtig, da det er den behandling, der holder fliserne rene og pæne fremover. Vil man undgå ”flisepest” og dermed fliserens i fremtiden, anbefaler vi en årlig algebehandling af fliserne.

Ja, det gør den.
Opnåes det flotteste og det mest holdbare resultat ved mekanisk at fjerne det inden den egentilge fliserens påbegyndes.

Hent tilbud
52 71 15 28
Få et personligt tilbud

Send

Google Reviews