52 71 15 28
Man - Fre: 08.00 - 16.00

Algebehandling af fliser
Fra 989,- kr. inkl. moms

Professionel fliserens på Fyn

Grundet det klima vi har i Danmark, så er det næsten umuligt, at holde en træterrasse eller fliser frie for mos, pest og alger. Derfor tilbyder vi algebehandling, fliserens og imprægnering af dine fliser.

Hvis dine fliser er blevet hårdt ramt af mos og alger, og vil du gerne have at det fulde resultat bliver synligt med det samme, så er det rigtige valg en fliserensning. Med vores ekspertise og udstyr kan vi gøre dine fliser fuldstændigt rene uden at skade deres overflader, som en almindelig højtryksrenser ellers kan.

Efter vi har udført en fliserens på dine fliser vil de se helt nye ud og selv genstridigt flisepest, som ellers kan være svært at fjerne, vil være væk. Efter vi har renset dine fliser sprøjter vi dem med et algedræbende middel, for at være på den sikre side. Det sikrer, at ingen form for mos, alger eller flisepest kan overleve behandlingen. Vi udnytter altid kun miljøgodkendte produkter.

Med vores fliserens og imprægnering vil dine fliser se helt nye ud igen. På den måde bliver både du og din have godt behandlet.

Rensning af belægningssten
25+ Years Of Experience

Ud over det, så får du også altid:

15 års garanti mod lav og flisepest

Når du har fået renset, algebehandlet og imprægneret dine fliser hos os, så tilbyder vi altid 15 års garanti mod flisepest, hvis du laver en aftale med os om at vi skal levere en årlig service hos dig. Denne aftale vil betyde, at dine flise vil se velholdte ud året rundt og sikrer, at dine fliser ikke får flisepest. Så længe du er tilmeldt vores serviceordning, så er det altså 15 års garanti på, at der ikke opstår flisepest hos dig.ÅRLIG SERVICE INKLUDERER:


Vurdering af tilstand på fliseareal
1 gang om året foretages skumbehandling af hele det aftalte flise-areal
Kvalitetstjek
Prisen for en årlig flise serviceaftale starter fra 950 Kr. inkl. moms. og beregnes på baggrund af flisearealet.
Prisen for årlig service.

Fliseareal op til 100-125 m2 899 kr. - inkl. moms
Fliseareal op til 125-200 m2 1189 kr. - inkl. moms
Fliseareal op til 200-300 m2 1499 kr. - inkl. moms
Rensning af belægningssten med årlige service
25+ Years Of Experience

Vores årlige service inkluderer

Effektiv fliserens med imprægnering

Efter vores rens af fliser kan du vælge, at få den nu helt rene overflade imprægneret. En fliseimprægnering sikrer, at dine fliser bliver meget modstandsdygtige over for mos og alger, da fliserne ikke vil suge samme mængde vand. Det hæmmer vækstmulighederne for alger og mos.

En imprægnering af fliser trænger ca. 1.5 cm. ned i fliserne og forsegler dermed overfladen. Vand vil dermed f.eks. lægge sig som små dråber på overfladen i stedet for at trænge ned i fliserne. Med en imprægnering kombineret med vores årlige service, så kan vi give dig 15 års garanti på behandling, så du får et flot resultat i mange år.

Hent tilbud
52 71 15 28
Få et personligt tilbud

Send

Google Reviews