52 71 15 28
Man - Fre: 08.00 - 16.00

Facaderens

Professionel facaderens på Fyn

I Danmark er der en lang og kold vinter. Denne vinter vil ofte sætte spor på tagflader, tagsten, murværk, facader og fliser i form af mos og grimme alger. Hvis din ellers smukke facade trænger til en facaderens, så er du kommet til det rigtige sted. Det kan vi nemlig hurtigt gøre for dig.

Typisk kender vi alger, som fugtige og grønne planter, der dækker fliser eller taget helt til. Det kan dog også sagtens opstå i form af mindre brune og røde planter, der kan trives selv uden sollys.

Typisk vil nordvendte facader være hårdest ramt af alger og mos. Vækstbetingelserne på disse facader er nemlig optimale på grund af det manglende sollys og dermed mere fugt. Hvis ikke alger og mos fjernes hurtigt nok, så vil det over tid være meget skadeligt for husets murværk. Derfor kan en facaderens spare dig mange penge i længden og dit hus vil se fantastisk flot ud igen allerede efter få dage.

Rensning af belægningssten
25+ Years Of Experience

Sådan foregår en algebehandling af en facade

Facederens FAQ:

Man bør algebehandle sin facade for at holde den fri for alger/mos og begroninger, som facaden konstant udsættes for. Ved at algebehandle og derved holde facaden ren undgår man i fremtiden at skulle rense facaden mekanisk.

En facaderens giver et flot og velholdt udtryk på din facade. Udover at virke skæmmende så suger snavs, smuds og alger vand, der er skadeligt for murværket. Så udover at facaden bliver opfrisket ved en facaderens, så beskytter og sikrer man også facadens levetid

Imprægneringsvæsken vi bruger er neutralt farvet, så den ikke påvirker facadens naturlige udtryk. Selve væsken trænger ca 1cm ind murværkets dybde og forsegler overfalden så denne bliver mere vand- og smudsafvisende. Her ved mindskes risikoen for frostsprængninger og øger murens isoleringsevne. Imprægneringsvæsken er diffusionsåben, så facaden forbliver åndbar.

Hent tilbud
52 71 15 28
Få et personligt tilbud

Send

Google Reviews