52 71 15 28
Man - Fre: 08.00 - 16.00

Få flot tag eller fliser med effektiv algebehandling
100% virkningsgaranti på alle algebehandlinger

Blå Fyn kort

Vi algebehandler tag på hele Fyn

Få et uforpligtende tilbud på algebehandling af tag.
VindPro Vinduespolering Service virksomhed, som har specialiseret sig vinduespolering,vinduesvask og afrensningsopgaver på dine ejendomme privat såvel som erhverv.
Vores VindPro vinduespudserbil
Er dit tag blevet angrebet af uønskede alger og mos? Alger og mos er ikke kun noget, der generer udseendet af dit tag.
Algerne skader nemlig også dit tag og nedsætter levetiden. Oplever du, at dit tag er blevet angrebet af alger, er det en god idé at få disse fjernet med det samme med en professionel tagrens.
Vi står hos VindPro klar til at hjælpe dig med en tagrensning, så du kan komme algerne på dit tag til livs.

VindPro Vinduespolering Service giver 100 % garanti for, at alle deres opgaver.
Tagrensning
Tag
Fliserens
Fliser
Før efter algebehandling
Facade

Algebehandling FAQ:

Nej, algemidlet dræber ikke dine planter, men hvis planterne rammes af algemiddel kan det resultere i pletter på bladene og i nogle tilfælde at blade og blomster falder af. Vi mætter dog planter med vand før behandling og skyller af dem efter.

Normal forsvinder mos ikke ved første algebehandling, der skal som regel 2-4 behandlinger til før mosset forsvinder.

Med det danske klima anbefaler vi at man algebehandler sit tag hvert 1.-2. år afhængigt af tagets beskaffenhed og for at holde taget rent og pænt.

Midlet vi sprøjter taget med begynder at virke umiddelbart efter at vi har sprøjtet taget. Med tiden vil alger og mos begynde at gå i opløsning og forrådnelse. Typisk efter et par måneder vil virkningen begynde at kunne ses, men den fulde effekt kan forventes efter cirka et år, da det er vejr og vind, der over tid fjerner det døde materiale.

Det er levende organismer, der begge klarer sig godt når de får fugt og lys. Områder/tagflader der ligger i skygge er ofte fugtigere, end der hvor solen skinner meget. Derfor er der oftest mere alge/mosvækst på nordvendte flader. Mos er grønt, mens alger kan antage flere farver- både grønne, gule, røde og mere blålige nuancer.

Vi anbefaler altid en algebehandling, da det er den mest skånsomme overfor dit tag. Derudover er denne løsning også væsentligt billigere

Nej, algebehandling skader ikke taget. Det algemiddel vi sprøjter på taget er et specielt udviklet og godkendt algemiddel til brug på tage, facader og belægninger.

Når vores tilbud er godkendt, sender vi en regning på mail. Så snart at regningen er betalt finder vi en passende dag, hvor vi kommer og algebehandler taget.

Nej, som udgangspunkt er der ingen binding på vores faste aftaler på algebehandling, aftalen kan derfor opsiges fra dag til dag. Det har vi valgt, da vi kun vil have glade kunder, som rent faktisk ønsker vores service.

Normal forsvinder mos ikke ved algebehandling af fliser, vi anbefaler derfor at få renset fliserne med højtryk, hvis de er ramt af mos.

Hent tilbud
52 71 15 28
Få et personligt tilbud

Send

Google Reviews